C/ Liszt, 36 08917
Badalona, Barcelona
Matins de 9 a 14 h
Dimarts i Dijous de 16 a 19 h

Empresa

Engestur > Empresa

30 anys treballant per Badalona, 30 anys fent ciutat

Engestur neix el 1986 amb el propòsit de dotar a l’Ajuntament de Badalona d’una eina de gestió urbanística destinada a impulsar i executar la complexa tasca d’estructurar i poblar un territori urbanísticament desvertebrat, molt castigat per la construcció massiva de les dècades dels anys 50, 60 i 70. La construcció desordenada de blocs d’habitatges ofegava l’espai públic de convivència i limitava la dotació d’equipaments públics.

En aquests més de 30 anys Engestur no només ha contribuït a la reestructuració i millora urbanística dels barris mitjançant la construcció d’aparcaments, habitatges, equipaments sanitaris, esportius i noves places i espais públics, sinó que s’ha convertit en un gran operador de mobilitat a la ciutat de Badalona, ​​amb la gestió del servei de grua, del servei d’estacionament regulat, els aparcaments de rotació i els aparcaments de residents.

També cal destacar l’important paper que juga l’empresa en la gestió de l’habitatge a la ciutat mitjançant l’Oficina Local d’Habitatge, un espai de trobada entre l’oferta i la demanda d’habitatge, amb una àmplia cartera de serveis per als nostres ciutadans.

A Engestur estem orgullosos del nostre passat, i molt il·lusionats amb el futur. Els temps canvien i les demandes de la ciutat també: tenim molts reptes per davant.

L’empresa està en condicions de ser l’operador que impulsi tot el concepte Smartcity a la nostra ciutat. Fa 30 anys calia reestructurar la ciutat, ara aspirem a tenir una ciutat intel·ligent.

L’impuls de les TIC aplicades a la gestió de la ciutat és un àmbit poc desenvolupat a Badalona, ​​en la qual nosaltres tornarem a tenir un paper clau.

Totes aquestes fites no haurien estat possibles, ni són possibles, sense un equip humà professional i implicat en el projecte, com tampoc seria possible sense la complicitat de la ciutadania.

En aquesta nova etapa d’Engestur fem una aposta ferma per la innovació i també per la qualitat. En aquest sentit hem començat el procés de certificació en Qualitat ISO: 9001, que dotarà a l’empresa d’una eina de gestió permanent, independentment de quina sigui la direcció de l’empresa.

També volem que aquesta empresa tingui ànima, per això integrem en les polítiques de gestió i el funcionament quotidià, criteris d’ètica social i de sostenibilitat ambiental que ens han de fer créixer com a empresa social i ambientalment responsable.

Valorem aquests més de 30 anys d’activitat professional en què hem dotat a Engestur de les eines adequades per encarar amb garantia de qualitat i servei les pròximes dècades.

Christian Carneado
Gerent de ENGESTUR

MISSIÓ I VALORS

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sit amet congue risus.
  • Etiam sit amet congue risus. Nullam arcu magna, porta ut magna Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Maecenas accumsan, lectus a viverra faucibus, eros mauris posuere lorem.

Praesent tellus felis, suscipit fermentum odio at, posuere tempor magna. Cras tincidunt, felis efficitur mattis ultrices, quam diam luctus augue, ut tempus lectus est et purus