C/ Liszt, 36 08917
dilluns a divendres de 9 a 14 h
dimarts i dijous de 16 a 19 h

Empresa

Engestur > Empresa

30 anys treballant per Badalona, 30 anys fent ciutat

Engestur neix el 1986 amb el propòsit de dotar a l’Ajuntament de Badalona d’una eina de gestió urbanística destinada a impulsar i executar la complexa tasca d’estructurar i poblar un territori urbanísticament desvertebrat, molt castigat per la construcció massiva de les dècades dels anys 50, 60 i 70. La construcció desordenada de blocs d’habitatges ofegava l’espai públic de convivència i limitava la dotació d’equipaments públics.

En aquests més de 30 anys Engestur no només ha contribuït a la reestructuració i millora urbanística dels barris mitjançant la construcció d’aparcaments, habitatges, equipaments sanitaris, esportius i noves places i espais públics, sinó que s’ha convertit en un gran operador de mobilitat a la ciutat de Badalona, ​​amb la gestió del servei de grua, del servei d’estacionament regulat, els aparcaments de rotació i els aparcaments de residents.

També cal destacar l’important paper que juga l’empresa en la gestió de l’habitatge a la ciutat mitjançant l’Oficina Local d’Habitatge, un espai de trobada entre l’oferta i la demanda d’habitatge, amb una àmplia cartera de serveis per als nostres ciutadans.

A Engestur estem orgullosos del nostre passat, i molt il·lusionats amb el futur. Els temps canvien i les demandes de la ciutat també: tenim molts reptes per davant.

L’empresa està en condicions de ser l’operador que impulsi tot el concepte Smartcity a la nostra ciutat. Fa 30 anys calia reestructurar la ciutat, ara aspirem a tenir una ciutat intel·ligent.

L’impuls de les TIC aplicades a la gestió de la ciutat és un àmbit poc desenvolupat a Badalona, ​​en la qual nosaltres tornarem a tenir un paper clau.

Totes aquestes fites no haurien estat possibles, ni són possibles, sense un equip humà professional i implicat en el projecte, com tampoc seria possible sense la complicitat de la ciutadania.

En aquesta nova etapa d’Engestur fem una aposta ferma per la innovació i també per la qualitat. En aquest sentit hem començat el procés de certificació en Qualitat ISO: 9001, que dotarà a l’empresa d’una eina de gestió permanent, independentment de quina sigui la direcció de l’empresa.

També volem que aquesta empresa tingui ànima, per això integrem en les polítiques de gestió i el funcionament quotidià, criteris d’ètica social i de sostenibilitat ambiental que ens han de fer créixer com a empresa social i ambientalment responsable.

Valorem aquests més de 30 anys d’activitat professional en què hem dotat a Engestur de les eines adequades per encarar amb garantia de qualitat i servei les pròximes dècades.

Christian Carneado
Gerent de ENGESTUR

MISSIÓ I VALORS

Missió: Contribuir i participar en la construcció d’una Badalona millor, capdavantera en el sector.


Visió:

  • Ser una empresa de referència en la gestió pública que doni resposta a les diferents situacions amb excel·lència i d’una forma duradora.
  • Respectar el medi ambient prioritzant la sostenibilitat.
  • Millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Badalona.
  • Ser garantía d’una experiència positiva i una feina ben feta.

Valors:

  • Sostenibilitat
  • Integritat
  • Proactivitat
  • Excel·lència
  • Compromís social
  • Progrés