C/ Liszt, 36 08917
dilluns a divendres de 9 a 14 h
dimarts i dijous de 16 a 19 h

ENGESTUR i l’IES La Pineda signen un conveni de formació professional en alternança dual

  • PUBLICAT PER: azapata@engestur.cat
  • CATEGORIA: Noticias

Aquest desembre Engestur S.L. va signar amb l’IES La Pineda i la Generalitat de Catalunya un conveni de formació professional en alternança dual.

Aquest model de formació consisteix a combinar l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica. Es tracta d’un sistema innovador practicat a molts països, especialment a Alemanya, Àustria, Suïssa o Dinamarca i comporta beneficis com la incorporació de la figura de l’aprenent a l’empresa o l’augment de les seves competències.

S’incorporaran quatre estudiants a finals d’aquest curs, dos alumnes s’encarregaran de realitzar tasques en l’àmbit d’electrònica i els altres dos s’encarregaran de realitzar-les en l’àmbit d’electricitat. Tots quatre treballaran a jornada completa durant dos dies a la setmana i seran remunerats pel seu treball. La resta de dies de la setmana estudiaran a l’IES la Pineda i les hores pactades que treballin a Engestur seran convalidades com a crèdits.

Aquest només és l’inici d’un projecte a llarg termini on Engestur S.L. i l’IES La Pineda treballaran conjuntament a favor de la formació dels i les joves de Badalona.                                                                          .

AUTOR: azapata@engestur.cat