C/ Liszt, 36 08917
dilluns a divendres de 9 a 14 h
dimarts i dijous de 16 a 19 h

Nota de Premsa COVID-19 ENGESTUR

Aparcaments Engestur

Nota de Premsa COVID-19 ENGESTUR

  • PUBLICAT PER: 1fcf0ec695
  • CATEGORIA: Noticias

Els Aparcaments D’ENGESTUR faciliten l’estacionament al personal sanitari. S’ofereixen gairebé 200 places d’estacionament gratuït als professionals dels centres sanitaris que estan treballant a Badalona per lluitar contra la COVID-19.

A partir d’avui, en compliment de les noves restriccions, els aparcaments de rotació només oferiran servei als abonats i al personal sanitari autoritzat.

Engestur s’ha adaptat per continuar donant servei a la ciutadania durant la situació excepcional generada pel COVID-19, sempre d’acord amb els criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l’Ajuntament de Badalona.

Des de la setmana pasada els aparcaments municipals de Manel Valls, Pompeu Fabra i El Viver están destinant totes les seves places no abonades als serveis sanitaris per ajudar a fer front a la crisis sanitària. En aquest sentit, i en compliment del Decret d’Alcaldia emès per l’Ajuntament de Badalona, a Engestur continuem garantint la mobilitat de la ciutat en el servei d’aparcaments municipals, especialment en l’operatiu d’ajuda al personal sanitari autoritzat, i tots els abonats que formen part dels serveis essencials.

L’accés als aparcaments es fa per identificació de matrícula per tal de facilitar les entrades i sortides dels aparcaments i per afavorir la prevenció al reduir-se al mínim la necessitat de contacte, ja que a l’usuari se li obre automàticament la barrera sense necessitat d’aturar-se o extreure tiquet.

Des del Centre d’Atenció al Client (900 770 771) també s’estan garantint els serveis i l’atenció a la ciutadania en aquestes circumstàncies d’excepcionalitat, tant en les qüentions referides a Engestur com a les qüestions referides a l’Oficina Local d’Habitatge (OLH).

A Badalona 29 de març de 2020

AUTOR: 1fcf0ec695